Izvor: Tanjug
26.08.2021 u 14:53
0

JOŠ ZARAŽENIH, JEDNA OSOBA UMRLA!

U Zaječaru je u poslednja 24 časa na osnovu 115 obrađenih uzoraka registrovano 24 novozaraženih virusom korona, dok je jedna osoba premunula od posledica tog virusa, objavljeno je danas na gradskom sajtu.

Kako se navodi, od ukupnog broja novozaraženih, 18 osoba su ženskog, a šest muškog pola starosti od osam do 72 godine.

VAŽNO:

IVICA DAČIĆ NA TV HAPPY: Da se Crna Gora nije otcepila, mi se ne bismo ponovo zvali Srbija!

VUČIĆ I DODIK DANAS: Naše zajedništvo ne sme biti dovedeno u pitanje!

TUGA ŠIROM REGIONA: Mediji u okruženju sa pijetetom izveštavaju o smrti Laneta Gutovića

AMBASADOR SRBIJE MARKO ĐURIĆ ZA “ DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija rapidno odskače po nivou razvoja infrastrukture, ekonomiji i dobrim odnosima u regionu!

Na Infektivnom odeljenju, koje je ostalo jedino u kovid sistemu, smešteno je 15 pacijenata, od čega su pet na kiseoničkoj potpori.

Kada je reč o imunizaciji u tom gradu, do juče je, na teritoriji Zaječara, dato 44.012 doza vakcina sva četiri proizvođača, od čega je 21.998 građana primilo prvu dozu vakcine, 21.094 građana drugu, a treću dozu je primilo 920 građana.

U Domu kulture u „Kotlujevcu“, od 7 do 14 časova održava se davanje treće doze vakcine zainteresovanim građanima.

Treća doza vakcine, tokom vikenda, primaće se u prostorijama Doma zdravlja u Zaječaru od 9 do 17 časova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter