Izvor: BSC Happy
12.04.2024 u 15:12
1

KANAĐANI SU ZAJEDNO SA NAMA PUCALI NA HRVATE U MEDAČKOM DŽEPU: KAPETAN DRAGAN u „POSLE RUČKA“ o najlepšem savezništvu i prijateljstvu stvorenom u muci

Dragan Vasiljković je naveo kako se u stvari stvaraju prijateljstva

– Aljkavi smo što se tiče naše istorije. U Medačkom džepu svi su pobijeni, nije bilo ranjenih, čak su i sve domaće životinje pobijene. Ovo je preveden izveštaj ood pomoćnika generalnog sekretara UN i šef UNPROFOR-a za bivšu Jugoslaviju. Mi smo prvi stigli u Medački džep. Mi smo kanadsku misiju doveli do tamo, tamo je UNPROFOR učestvovao u borbama – pucali su u Hrvate. Da shvatite prijateljska se stvaraju doživljajima. Ja sam to doživeo sa komandantom kanadskog bataljona – kaže kapetan Dragan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KANAĐANI SU ZAJEDNO SA NAMA PUCALI NA HRVATE U MEDAČKOM DŽEPU: KAPETAN DRAGAN u „POSLE RUČKA“ o najlepšem savezništvu i prijateljstvu stvorenom u muci”

  1. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your site?

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter