Izvor: Tanjug
13.06.2020 u 15:56
0

KISIĆ-TEPAVČEVIĆ: Mladi su se mnogo opustili, zato je sve više novoobolelih od korone!

 Zamenica direktora Instituta Batut Darija Kisić Tepavčević izjavila je da Krizni štab donosi preporuke, a da se svako ponaša u zavisnosti od lične procene rizika.

„Svaki odlazak u zatvoreni prostor sa više ljudi i kontakt duži od 15 minuta na udaljenosti manjoj od jednog metra se smatra rizičnim“, objasnila je ona.

OVO MORATE PROČITATI

PREDRAG KON OTVORIO DUŠU: Epidemiolog nije više mogao da ćuti

DIRLJIVA ISPOVEST SRBINA KOJI ŽIVI U SAD-u: Sine, da li bi se ti mogao vratiti da živiš ovde?

PRVA PLATA OD DRŽAVE Ovo su nove mere za zapošljavanje

MILO U PANICI: Crna Gora pred bankrotom

MISTERIOZNA EKSPLOZIJA U PROKUPLJU: Leteli zidovi i iskakali prozori

Kisić Tepavčević je ukazala da imamo stabilan broj obolelih na višem nivou nego što bismo priželjkivali, ali da nadležni tragaju za svakim potencijalno zaraženim.

Ona je ocenila da su se građani opustili i da mlađe osobe dominiraju među obolelima. „To su osobe koje su po pravilu dobrog stanja i infekcija će kod njih da prođe na nivou prehlade, ali mogu da zaraze roditelje, bake i deke“, upozorila je Kisić Tepavčević.

Ona je rekla da je na nivou preporuke nošenje rukavica i maski na dan izbora 21. juna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter