Izvor: Tanjug
01.06.2020 u 14:09
0

KONKURS ZA UPIS DECE U PRVI RAZRED SREDNJE ŠKOLE OD DANAS U PRODAJI! Ovde ćete pronaći sve neophodne informacije!

Konkurs Ministarstva prosvete za upis učenika u prvi razred srednje škole za narednu, 2020/21. školsku godinu, u prodaji je od danas.

Osim opštih i posebnih uslova upisa i kalendara upisnih aktivnosti, u Konkursu su navedeni svi važni podaci o školama čiji je osnivač Srbija, područjima rada, broju učenika, obrazovnim profilima i trajanju obrazovanja, kao i o merilima i načinu izbora kandidata.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ I BORISOV obišli radove na Balkanskom toku

VUČIĆ OŠTRO: NIJEDAN POLITIČAR ne sme biti toliko BAHAT da misli da može da ZLOSTAVLJA DEVOJČICE!

NESTOROVIĆ OŠTRO O ZABRANI ULASKA GRAĐANA SRBIJE U CRNU GORU: Šta reći o ljudima koji su izbrisali Njegoša iz lektira?

MINISTAR STEFANOVIĆ: Sa Jurićem tužilaštvo treba HITNO da razgovara i proceni da li ima DOKAZE o političaru pedofilu

CRNA GORA IZNELA SPISAK ZEMALJA ČIJI GRAĐANI MOGU DA UĐU U OVU DRŽAVU: Nema Srbije na listi?

Sastavni deo Konkursa su i prijava za ispit i lista želja, na čijem spisku može da bude navedeno najviše 20 obrazovnih profila, potencijalnih budućih zanimanja.

Istovremeno sa Konkursom, Prosvetni pregled objavio je i Informator, koji može da pomogne budućim srednjoškolcima pri izboru zanimanja.

U njemu se mogu naći korisne informacije o orijentacionom broju bodova neophodnih za upis u određenu obrazovno-vaspitnu ustanovu u poslednje tri godine.

Konkurs i Informator mogu se nabaviti u knjižarama Prosvetnog pregleda, pouzećem ili u knjižarama širom Srbije po ceni od 300 dinara za Konkurs i 250 dinara za Informator.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter