Izvor: Novosti
28.10.2021 u 15:27
0

KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji

Najnoviji korona presek pokazuje da je virusom u Srbiji u poslednja 24 sata zaraženo još 6.697 osoba.

Bitku sa koronom su izgubila 63 pacijenta.

PROČITAJTE JOŠ: LOGOPED NADA DOBROTA DAVIDOVIĆ U „SAVETNIKU“: Roditelji, radite sa decom od rođenja! Logoped ne može da reši sve probleme!

Ukupno je testirano 23.474 osobe.

Na respiratorima u bolnicama se nalazi 275 pacijenata.

Dr Branislav Tiodorović izjavio je danas da mera sa kovid propusnicama nije dovoljna.

– Bolje da bude na 24 sata. Mi jesmo za to i mislim da to treba primeniti posle jednog perioda i na šire objekte, svuda gde postoji zatvoreni prostor osim kad su u pitanju apoteke, snabdevanje gorivom i hranom – zaključuje dr Tiodorović.

PROČITAJTE JOŠ: VULIN: Draga moja deco, sve što se uloži u vas, suštinski je važno za državu!

Tim za škole, koji se danas sastao u proširenom sastavu, preporučiće Kriznom štabu da se ne uvodi onlajn nastava na nivou Srbije. Umesto toga, preporuka Tima za škole će biti da se produži jesenji raspust.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter