Izvor: tanjug
08.12.2021 u 11:42
0

KORONA PRESEK U PČINJSKOM OKRUGU: U kovid bolnicama u Vranju 61 pacijent, 45 na kiseoniku

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirano je 347 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga, a analize su pokazale da je 38 zaraženo korona virusom.

Od tog broja, 22 zaraženih je iz Vranja, navedeno je na sajtu tog grada.

Iz Surdulice je šest novoobolelih, četiri iz Bujanovca, po troje iz Vladicinog Hana i Bosilegrada.

U kovid ambulanti ATD juče su obavljena 203 pregleda, od kojih 77 prvih, urađeno je osam PCR i 78 antigenskih testova, od čega je 19 pozitivno na korona virus.

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovan je 61 pacijent, svi su pozitivni na korona virus i sa upalom pluća, dok je na kiseoniku 45 pacijenata.

Na bolničko lečenje primljena su četiri pacijenta, a otpušteno je sedam.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter