Izvor:
07.12.2016 u 03:09
0

Kraj saradnje: Beker više nije Đokovićev trener!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odlučio je da raskine saradnju sa nemačkim trenerom Borisom Bekerom.

Nemački "Bild" preneo je da je Đoković odlučio da ne produži saradnju sa nemačkim trenerom.

Đoković i Beker saradnju su počeli krajem 2013. godine. Pod njegovim vođstvom Srbin se vratio na prvo mesto na ATP rang listi. Međutim, Đoković je u finišu ove sezone izgubio prvo mesto na ATP listi, a onda su pojedini mediji objavili da će Beker i srpski teniser da raskinu saradnju.

"Nakon tri veoma uspešne godine Boris Beker i ja smo zajednički odlučili da završimo saradnju. Ciljevi koje smo tada postavili ispunjeni su u potpunosti, i ja mu se zahvaljujem na saradnji, timskom radu, predanosti i posvećenosti. Sa druge strane, moji profesionalni planovi sada su usmereni pre svega da održim dobar nivo igre, napravim dobar raspored i postavim nove ciljeve i u tom smislu ću donositi i sve naredne odluke", rekao je Đoković.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter