Izvor: AGENCIJE
01.03.2024 u 16:21
0

LEPA VEST ZA SVAČJI DŽEP U SRBIJI: Vlada proširila listu lekova koji se propisuju i izdaju na recept

Vlada Srbije usvojila je na sednici Rešenje o davanju saglasnosti na izmenjeni Pravilnik o listi lekova koji se propisuju i izdaju na teret sredstava obaveznog zdravstvenog osiguranja, kojim se predlaže stavljanje 67 medikamenata na listu lekova, među kojima je 15 novih.

U saopštenju Vlade navodi se da je tim Pravilnikom planirano i proširenje indikacija za lekove koji se već nalaze na listi, uz zaključenje posebnih ugovora i stavljanje šest dijetetskih proizvoda na tu listu.

STIŽE SNEG U SRBIJU: Veliki PREOKRET, iduće nedelje nagla promena vremena

Odlučeno je da se i ove godine organizuje nagradna igru „Uzmi račun i pobedi“ u cilju jačanja poreske kulture i podizanja svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulacije bezgotovinskog plaćanja i motivacije za poštovanje propisa i poboljšanje primene Zakona o fiskalizaciji.

Članovi Vlade usvojili su i Zaključak o usvajanju teksta programa finansijske podrške, mera i aktivnosti u oblasti očuvanja i jačanja odnosa Srbije i dijaspore kroz organizaciju kampova za mlade iz dijaspore i regiona u 2024. godini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter