Izvor:
06.03.2017 u 15:09
0

Likvidiran Palestinac: BIO ŠEF GRUPE KOJA JE PLANIRALA NAPADE NA IZRAEL!

Jedan Palestinac je ubijen u razmeni vatre sa izraelskim trupama u gradu Ramala na Zapadnoj obali, dok su još dve osobe povređene, saopštila je danas izraelska vojska.

Kako se navodi, muškarac za kojim je bila izdata poternica, i njegova dva prijatelja, otvorili su vatru na vojnike koji su došli da ga uhapse u njegovoj kući, u kojoj su kasnije pronađene dve puške, prenosi AFP.


Policija je navela da se radi o Basel al Araju (31), koji je bio šef grupe koja je planirala napade protiv izraelskih trupa.

Od eskalacije nasilja, koje je počelo u oktobru 2015. godine, 254 Palestinca, 40 Izraelaca, dva Amerikanca, jedan Jordanac i jedan Sudanac su ubijeni.

Većina ubijenih Palestinaca nosila je nož ili pištolj, dok su ostali ubijeni tokom protesta, u sukobima ili racijama u Gazi.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva, Twitter/Swachh Politics

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter