Izvor: HappyBSC/alo.rs
02.06.2020 u 10:16
0

MARIĆ O SVIM TAJNAMA NAJSTARIJEG ZANATA: Prostitutke samo šire noge i misle o novcu (VIDEO)

On navodi da žene koje se bave tim poslom imaju složenu psihu, na kojoj je potrebno raditi.

Prof. dr Jovan Marić, neuropsihijatar i seksolog, povodom hapšenja Tijane Ajfon, koja se sumnjiči za organizovanje orgija u BiH, kaže da prostitutke u svom poslu isključuju razum i da su fokusirane isključivo na laku zaradu.

– Prostitutke prilikom orgija za jedno veče promene više muškaraca. Pošto im je to u opisu posla, ne predstavlja im nikakav problem. U to su uključeni i analni i oralni seks, prostim jezikom rečeno – svaka rupa je zapušena – kaže za medije prof. dr Jovan Marić i ističe da je protiv legalizacije prostitucije. 

PROČITAJTE I OVO

MARIĆ DOBIO SAVET MINISTRA! Nedimović: Evo, bavite se uzgojom alpino koza

INFORMACIJA KOJA SVE ZANIMA: Evo kako da za 45 minuta saznate da li ste imali koronu i kako da SPASITE ŽIVOT NEKOME

AGONIJA! NESTAO MARKO: Poslednji put viđen u Novom Sadu

UČEŠĆE ZA STAN I DO 30 ODSTO: Zbog posledica korone bankari jednu grupu građana stavili na CRNU LISTU

– Pri takvim odnosima uvek postoji rizik od polno prenosivih bolesti, tako da prostitutke najčešće koriste kondom prilikom rada. Nikada se ne ljube u usta jer je poljubac intiman čin, a one isključuju svaki vid emocija – naglašava Marić.

Prilikom orgija, devojke za jedno veče promene više muškaraca, ali to im je u opisu posla i ne predstavlja im nikakav problem. U to su uključeni i analni i oralni seks, prostim jezikom rečeno – svaka rupa je zapušena“, kaže seksolog

On navodi da žene koje se bave tim poslom imaju složenu psihu, na kojoj je potrebno raditi.

– One imaju psihopatološke karakteristike, njima se desio neki kvrc u glavi. Isključuju razum i ne koriste mozak, već samo šire noge i ne razmišljaju ni o čemu, osim eventualno o novcu koji će zaraditi. Te devojke najčešće imaju razne poremećaje, frustracije iz detinjstva, depresiju, koriste drogu, alkohol, lekove… – naglašava prof. dr Jovan Marić.

Starleta je uhapšena 27. maja uveče sa još 35 osoba u vikendici u Suvom Polju, nadomak Bijeljine, a saslušana je u petak uveče u tužilaštvu Bosne i Hercegovine sa još 15 osoba. Prema pisanju medija iz Republike Srpske, Tijana je sa tri drugarice čamcem prešla Drinu i ilegalno ušla na teritoriju Bosne. Na saslušanju je rekla da su došle na ugovorenu žurku i da je poziv dobila od prijatelja. Na dodatna pitanja nije želela da odgovara.

U akciji „Kristal“ Uprave za organizovani i teški kriminal i Policijske uprave Bijeljina oduzeto je 14 paketića kokaina, 10 pištolja, medicinska droga, tri pancira, kao i nešto više od 10.000 evra u različitim valutama.

Tijana Ajfon se nedavno našla na meti osuda jer je prozvala ljude koji su je nazvali sponzorušom! Ona je u jednoj emisiji čitala komentare ispod svojih fotografija na društvenim mrežama, a posebno joj je pao za oči onaj u kojem su je prozvali zbog izbora muškaraca, a koji je glasio: „Ovo je neka žešća sponzoruša“. – Ljudi, ja sam u životu sve bila, samo nisam bila sponzoruša. Da sam bila sponzoruša, sad bih verovatno bila u nekom penthausu i vozila ne znam ni ja šta. Biti sponzoruša mi je nešto najgore na svetu – izjavila je posle toga Tijana Ajfon za medije.

U januaru ove godine, u Srbiji su uhapšene dve takozvane seks-bande, koje su predvodili Darko T. (45), Saša G. (47) i Miroslav T. (45). Usluge devojaka iz njihovog kataloga nudili su po preporuci, kao i u onlajn oglasima i putem specijalizovanih sajtova. Pronađeno je više od 200 objava u kojima se nude usluge devojaka koje su radile za njih. Prilikom hapšenja, policija je kod osumnjičenih pronašla novac, 176 mobilnih telefona, ali i sveske u kojima su vodili evidenciju o 30 devojaka koje su radile kod njih, kao i naplatama, troškovima i mušterijama.

Najstariji zanat je zakonom zabranjen u Srbiji, ali su sve brojnije devojke i žene koje u taj posao ulaze dobrovoljno radi dobre zarade. Prema procenama stručnjaka, devojke koje se bave takozvanom elitnom prostitucijom mogu da zarade i do 10.000 evra za mesec dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter