Izvor: Novosti
31.08.2021 u 17:02
0

MERE U ŠKOLAMA U PODUNAVSKOM OKRUGU: Pojačan inspekcijski nadzor da se faktori rizika svedu na minimum

S PRVIM danima nove školske godine, u školama na području Podunavskog okruga može se očekivati pojačan redovan i vanredni inspekcijski nadzor poštovanja preporuka i propisanih mera sprečavanja unošenja i prenošenja virusa kovid 19, saopšteno je iz sedišta Podunavskog upravnog okruga.

VAŽNO:

DODIK: Redovno razgovaram sa Vučićem, on je promišljen čovek i zna naš stav

USTOLIČENJE MITROPOLITA JOANIKIJA POD ZNAKOM PITANJA: Sve više raste pritisak da se odustane!

VUČIĆ DOBIO POKLON OD ČAVUŠOGLUA: Turski ministar poklonio predsedniku dres SRPSKOG REPREZENTATIVCA

PUTEVI SRBIJE OBAVEŠTAVAJU: Evo koliko se čeka na graničnim prelazima

Ovo je dogovoreno na nedavnom sastanku koga je održala načelnica Okruga, Jasna Avramović sa predstavnicima prosvetne i sanitarne inspekcije. Prema zaključcima na održanom sastanku, potrebno je da se faktori rizika svedu na minimum i da se povoljnija epidemiološka situacija što duže održi.

Škole Podunavskog okruga su u ,,zelenoj zoni“ (nizak rizik od zaražavanja), te će početak školske 2021/2022. godine biti organizovan prema predviđenom prvom modelu organizacije obrazovno-vaspitnog rada – neposredno u školi, sa časovima od 45 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter