Izvor: telegraf
31.08.2021 u 17:03
0

BIĆE OPET 30 STEPENI: Novo otopljenje očekuje nas za vikend!

Iako nas, kako meteorolozi prognoziraju, slično vreme nalik današnjem, sa temperaturama koje neće prelaziti 25. podeok, očekuje i u sredu, do ponovnog otopljavanja doći će u nedelju.

– U Srbiji će u sredu biti promenljivo oblačno i svežije, ponegde sa kišom, koja može da se očekuje na jugozapadu Srbije, uglavnom u planinskim predelima. Osećaj svežine biće izraženiji i uz umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura kretaće se od 10 do 16 stepeni, maksimalna od 19 do 25 – navodi meteorolog Đorđe Đurić.

VAŽNO:

DODIK: Redovno razgovaram sa Vučićem, on je promišljen čovek i zna naš stav

USTOLIČENJE MITROPOLITA JOANIKIJA POD ZNAKOM PITANJA: Sve više raste pritisak da se odustane!

VUČIĆ DOBIO POKLON OD ČAVUŠOGLUA: Turski ministar poklonio predsedniku dres SRPSKOG REPREZENTATIVCA

EKSKLUZIVNO ŠEŠELJ U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Nije Srbija Amerika da primi toliko izbeglica!

Kako kaže, u Beogradu će takođe biti promenljivo oblačno i svežije. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Biće nešto hladnije u odnosu na ostatak zemlje – minimalna temperatura iznosiće 14, maksimalna 20 stepeni.

Posle oblačnijeg jutra, u četvrtak će tokom dana doći do smene sunčanih i oblačnih intervala.

– U petak će biti sunčano, ali će oba dana biti svežija u odnosu na prosek za početak septembra, a maksimalna temperatura kretaće se od 20 do 25 stepeni – navodi meteorolog.

Više temperature najavljene su za vikend, kada će biti sunčano i toplo.

– Maksimalna temperatura u subotu biće viša od 25 stepeni, a u nedelju od 26 do 30 – ističe Đurić.

Toplo će biti i u ponedeljak, uz umerenu oblačnost, ali i jaku košavu.

– Ipak, onih pravih letnjih dana i tropskih talasa u kontinuitetu ove godine više neće biti – zaključuje meteorolog Đorđe Đurić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter