Izvor: HappyBSC
13.08.2020 u 10:46
0

NA DANAŠNJI DAN ROĐENA JE BARBARA VITEZ: Niko i dalje ne zna gde je, roditelji ne gube nadu, oglasili se POTRESNOM PORUKOM (FOTO)

Barbara Vitez iz Sente, o čijoj sudbini se ništa ne zna već četiri godine, koliko je prošlo od njenog nestanka, napunila je danas 19 godina.

PROČITAJTE I OVO

UBIJEN MUŠKARAC, ŽENA RANJENA: Užas u Sarajevu, sevali noževi i pesnice!

TRKA ZA PREDSEDNIČKU FOTELJU SE NASTAVLJA: Bajden i Harisova prvi put nastupili zajedno, Tramp bacio packu

SPOR GRČKE I TURSKE NA MEDITERANU: Upletena još jedna država, pojačava VOJNU PRISUTNOST

IMAMO BRUKU VEKA: Promašaj napadača Dortmunda dugo će se pamtiti! (VIDEO)

Njena majka Melinda Vitez oglasila se potresnom porukom upućenoj ćerki.

– Danas moja mala lepotica napunila je 19 godina. Danas joj je rođendan, ali nje nigde nema. Boriću se do kraja sveta i nikad neću da se predam. Volim te dušo moja mamina – napisala je Melinda Vitez na Fejsbuku.

 

Podsetimo, Barbara je nestala 25. novembra 2016. godine, a tog kobnog dana kako se tvrdi, pala je sa senćanskog mosta u reku Tisu. Otac i majka ispričali su tada da je njihova ćerka otišla na proslavu rođendana sa drugarima i nije se vratila kući.

Organizovana je i potraga rekom za telom nesrećne devojke, ali od Barbare nije bilo ni traga ni glasa, tako je ostalo do dana današnjeg.

SAZNAJTE JOŠ

HRVAT UDARIO NA RUSE Vakcina protiv korone je medijski spin

SVET POD KORONOM Raste broj obolelih, za dan 214.000 novih slučajeva

DOZOVIMO SE PAMETI! Naučnici: Poslednja decenija najtoplija u istoriji, moramo da reagujemo

I Igor Jurić se oglasio povodom Barbarinog rođendana.

– Sećate li se ove devojke? Nestala je 25.11.2016, a do dana današnjeg o njenoj sudbini ne znamo ništa.‬ Sutra će Barbara Vitez napuniti 19 godina. Srećan ti rođendan i izvini što nismo uradili ništa za tebe i tvoju porodicu – napisao je Jurić na svom Fejsbuk profilu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter