Izvor: Kurir
09.12.2023 u 22:22
1

NAJTRAŽENIJE ZANIMANJE U SRBIJI: Plata 350.000 dinara, gazde MOLE za radnike

Jedno od najtraženijih zanimanja u Srbiji.

Sediš 8 sati, a plata i do 350.000 dinara. Zvuči neverovatno, ali je istinito. Za ove pare u Srbiji ima mnogo posla, ponude se samo nižu, a možeš da počneš sa radom u svakom momentu.

Vozači kamiona su trenutno jedno od najtraženijih zanimanja u Srbiji. Oglasi su prepuni ponuda za ovaj posao, a ni plata nije zanemarljiva. Plate se obično kreću od 150.000 pa čak i do 350.000dinara. Sve u zavisnosti od relacije.

Osim dobre zarade, u oglasu je navedeno i da se nudi ugovor o radu. I ne samo to. Kako u opisu oglasa stoji,firma je spremna i da finansira polaganje za CPC obuku. Iako bi prva pomisao zbog pomenute zarade bila da se radi o poslu preko granice, iz oglasa se može zaključiti da bi vozač vozio samo po Srbiji.

U opisu oglasa stoji da bi relacije za vozača isključivo bile Aranđelovac, Arilje, Gornji Milanovac, Ivanjica, Kragujevac, Niš, Požega, Topola, Užice, Čačak.

Poznato je da su nači vozači predhodnih godina masovno odlazili u inostranstvo zbog veće zarade. Međutim, kako je Srbija zbog toga u velikom deficitu za vozačima, plate u ovom sektoru poslednjih godina znatno su porasle i kod nas. Procena struke je da će nastaviti da rastu i u narednom periodu.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NAJTRAŽENIJE ZANIMANJE U SRBIJI: Plata 350.000 dinara, gazde MOLE za radnike”

  1. Laži, laži i samo laži! Pa šta hoćete da kažete, da je narod toliko glup! Biti vozač nije „sediš osam sati i plata 350000“! Biti vozač je jedan vrlo naporan i odgovoran posao! Posao koji se obavlja u sedećem položaju i u 99 posto slučajeva ne traje 8 sati, nego mnogo, mnogo duže! Neka se ovaj pametnjaković, koji je napisao ovaj tekst, pod hitno zaposli da radi kao vozač, pošto je to tako „jednostavno a dobro plaćeno“!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter