Izvor: blic
14.05.2020 u 07:08
0

NAŠI SUPERHEROJI: U Novom Sadu osvanuo grafit posvećen medicinskim radnicima

Pandemija korona virusa koja nas je sve zaključala u kuće na gotovo dva meseca najviše je pogodila medicinske radnike. Hrabrost i posvećenost koju su pokazali svakodnevno obavljajući svoj posao pod teretom rizika od zaraze, učinili su da ih danas možemo nazvati pravim herojima, a sada su za to dobili i potvrdu.

U Novom Sadu, na uglu Dositejeve i Kisačke ulice osvanuo je grafit koji predstavlja medicinskog radnika rame uz rame sa superojima poznatim po svojoj hrabrosti i plemenitosti.

OVO MORATE ZNATI

POSLEDNJE UPOZORENJE! Satanisti i kanibali dolaze! (GALERIJA, VIDEO)

OVO NIJE TEORIJA ZAVERE – OVO JE PAKAO! Belgijanac: Čipovan sam, a kada sam hteo da izvadim čip ovo se dogodilo! (FOTO)

ZASTRAŠUJUĆE PRIZNANJE PILOTA KOJI JE ZAPRAŠIVAO NEBO: Ispuštali smo otrove, uništavali ljude, sad mi prete ubistvom!

SRBIJA JE BESNA A LESKOVČANI UPLAŠENI: Sekirom iskasapio trudnicu u Leskovcu

Medicinska profesija uvek je bila jedna od najcenjenijih širom sveta, vekovima unazad. Nemerljiv doprinos koji su medicinski radnici dali u borbi protiv Covida-19, rezultirao je aplauzom podrške i zahvalnosti građana Srbije svako veče u 20 časova, a umetnici iz Novog Sada našli su način da na svoj način pokažu podršku.



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter