Izvor: Telegraf
18.10.2022 u 13:46
0

NAŽALOST IMA ZDRAVSTVENIH PROBLEMA: Mladić (28) iz Obrenovca koji je nestao juče, pronađen u parku!

Milorad Milenković (28) iz Obrenovca koji je nestao juče oko 16 časova, nakon što je, prema rečima njegovog oca, ljut izašao iz kuće rođaka kod kojih su zajedno bili, je pronađen, saznaju mediji.

Kako je rekao njegov otac Zoran, mladić je upravo nađen ispred zgrade u kojoj žive. On je potvrdio da Milorad porodici nije otkrio detalje nestanka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Bio je svuda. Našao ga je mlađi sin u parku kako sedi. Trenutno smo u stanu pijemo kafu, a nakon toga će policija uzeti izjavu od njega. Nažalost ima zdravstvenih problema, tako da verujem da ćemo morati da se obratimo lekarima za pomoć – naveo je otac.

Podsetimo, do incidenta je došlo nakon što su mladiću ponudili da jede.

HOROR KOD OBRENOVCA: Nasilnik upao u kuću muškarcu (60) pretio mu i pucao iz pištolja!

– Dva, tri puta su ga ponudili da jede, on je odbio, drsko je opsovao i izleteo napolje. Ja sam izašao za njim, u momentu mi je nestao iz vidokruga. Svuda smo ga tražili, na kraju sam morao da obavestim policiju – naveo je otac nestalog mladića.

Dešavalo se i ranije da se izgubi, ali je uvek zvao oca da dođe po njega.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter