Izvor: Happy BSC
08.12.2021 u 10:46
0

NE PROPUSTITE U EMISIJI „SAVETNIK“! Psihoterapeut otkriva: Šta je okidač za nasilje u porodici?

Statistika o nasilju nad ženama i devojčicama je poražavajuća u celom svetu. Jedna od tri žene je doživela neki vid zlostavljanja, a nasilnik je u najvećem broju slučajeva muškarac iz najbliže okoline i poznat žrtvi. Najmanje 22 žene u Srbiji, od početka 2020. godine, ubio je partner ili drugi član porodice, a u još pet slučajeva postoji sumnja da se radi o femicidu.

U emisiji „Savetnik“ na TV HAPPY kod Jovana Romanića saznajte sve o nasilju u porodici.

Da li je ružna reč – trauma za ceo život? Možemo li u zatvor zbog svađe? Da li zakon zaustavlja batine? Šta je okidač za nasilje u porodici? 

Na ova, kao i mnoga druga pitanja, odgovoriće vam psihoterapeut Marija Milenković.

Ostanite uz Happy televiziju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter