Izvor: HappyBSC
10.08.2020 u 14:45
0

NESTROROVIĆ ZAPALIO MREŽE Novi lek koji odbija koronu (FOTO)

Nakon što ga nedeljama nije bilo u javnosti, član kriznog štaba pulmolog Branimir Nestorović ponovo je postao hit na društvenom mrežama.

Najnovije fotografije koje je Mirjana Domonji, predsednica Ekološkog pokreta opštine Stara Pazova Eko San, objavila na svom Fejsbuk profilu zapalile su društvene mreže. Na njima vidimo dr Nestorovića, a ispred njega takozvanu „biopiramidu orgonit“, za koju Domonji tvrdi da služi kao prevencija od mnogih bolesti, pa i od trenutno aktuelne korone. Kako tvrdi, ova biopiramida deluje u prostoru od 500 kvadratnih metara, štiti od štetnog zračenja i korona virusa!

Na osnovu slike, može se zaključiti da i dr Nestorović podržava upotrebu ove neobične lekovite piramide, mada će se sigurno i sam doktor tim povodom izjasniti, s obzirom da i sam podržava lečenje drugim metodama.

Orgoniti su poznati još odavno, a njihovim tvorcem se smatra naučnik Vilhelm Rajh (1897-1957). On je bio psihoanalitičar i naučnik koji je uveo radikalne metode u psihijatrijskom lečenju. Jevrejin po poreklu beži iz Nemačke pred nacistima u Sjedinjenje Američke Države 1939. godine kako bi mogao nesmetano da nastavi svoj rad na orgonskoj energiji.

Želja da svoje i iskustvo svojih prijatelja i saradnika u vezi korišćenja ORGONITA, prenesem onima, koji to žele da čuju…

Posted by Mirjana Domonji on Недеља, 09. август 2020.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter