Izvor:
02.12.2016 u 17:53
0

NEZAPAMĆEN ZLOČIN: Ubila majku, brata, svoje troje male dece, pa izvršila samoubistvo!

Zločin je izvršen pištoljem, a policija za sada ne želi da otkriva detalje ovog monstruznog čina.

Jedna žena ubila je svoju majku, brata, kao i svoje troje dece u starosti izmedju sedam i deset godina hicima iz pištolja i potom izvršila samoubistvo, a tragedija se dogodila u porodičnoj kući u mestu Šilderberg u Donjoj Austriji.

Tragedija se najverovatnije dogodila pre par dana, a otkrivena je danas, pišu austrijski mediji navodeći da su tela pronadjena u jednoj bivšoj kafani u Šildbergu kod Behajmkirhena, na teritoriji Sankt Peltena.

Tužilaštvo u Sankt Peltenu obavešteno je danas kasno posle podne sa otkrićem porodične tragedije.

Policija je porodičnu tragediju otkrila nakon što je jedan komšija javio da deca više dana nisu bila u školi.

Za sada se polazi od toga da je majka troje dece, ubila desetogodišnje blizance, sedmogodišnju ćerku, sopstvenu majku, brata, kao i porodičnog psa, nakon čega je pištolj koristila da bi sebi presudila.

Zdanje u kojem se desio zločin bila je nekada kafana, koja je na prvom spratu imala sobe za izdavanje.

Nakon zatvaranja kafane u tu kuću se, pre oko godinu dana, uselila jedna porodica koje su činile tri generacije iz okoline Šildberga.

Inače Behajmkirhen opstina koja ima oko 5.040 stanovnika, a obuhvata 27 mesta, medju kojima je i Šildberg u kojem se dogodio zločin.

Alo
Foto: Twitter/USA Carry

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter