Izvor: Alo.rs
08.01.2024 u 09:26
0

NOVO UPOZORENJE RHMZ-A: Temperatura naglo pada, sve će ZABELETI – stiže okrutna ZIMA

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je objavio upozorenje na nevreme i sneg tokom dana u Srbiji.

KATAKLIZMA U HRVATSKOJ ZBOG SNEGA: Zatvoren autoput, vetar ŠIBA 170 km/h (VIDEO)

Kako navode iz RHMZ, tokom pre podneva biće oblačno, mestimično sa snegom, a na jugu i istoku Srbije ponegde sa kišom, dok će na području Beograda biti oblačno sa snegom.

Sutra ledeni dan

– U utorak je ledeni dan, sa dnevnom temperaturom ispod 0 stepeni Celzijusa. Pre podne provejavaće slab sneg, a posle podne očekuje se prestanak padavina – navodi RHMZ.

Snega će biti svuda, sem u Negotinskoj Krajini. Sneg je sinoć pao na Zlatiboru, a ovog jutra zabeleli su se Novi Sad i Beograd.

Od srede jaki mrazevi

U drugoj polovini sedmice očekuju se umereni i jaki jutarnji mrazevi i ponegde magla. Danju suvo uz delimično razvedravanje ali će se zadržati hladno vreme, u većini mesta dnevna temperatura oko 0 °C. Umereno oblačno, hladno i suvo u sredu. Vetar slab do umeren, istočnih pravaca. Jutarnja temperatura od -8 do -4, a najviša od -2 do 1 stepen.

U četvrtak umereno oblačno sa sunčanim intervalima, hladno i suvo. Vetar slab, promenljiv, na istoku Srbije umeren zapadni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter