Izvor: HappyBSC
20.11.2020 u 17:49
0

OBUCITE SE TOPLO: Očekuju nas ledeni dani

U Srbiji će sutra biti oblačno i hladnije, a na jugu i istoku su mogući kiša i sneg, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod

UPOKOJEN SRPSKI PATRIJARH

Preuzimanje tela upokojenog patrijarha Irineja (FOTO, VIDEO)

ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Objavljeno mesto i vreme sahrane patrijarha Irineja

SEDNICA SPC-a: Sinod će vršiti dužnost patrijarha, nakon smrti Irineja

Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Najniža temperatura kretaće se od minus dva do pet, a najviša od tri do sedam stepeni.

U Beogradu će biti pretežno oblačno, suvo i hladnije vreme. Najniža temperatura biće oko jedan, a najviša oko pet stepeni.

Narednih sedam dana biće suvo, stabilno i prosečno hladno vreme za ovo doba godine. Očekuju se jutarnji mrazevi s čestom pojavom magle i niske oblačnosti, naročito u nižim predelima, po kotlinama i dolinama reka.

Biometeorološka prognoza za subotu, 21. novembar

Kod većine hroničnih bolesnika moguće su uobičajene tegobe. Oprez se savetuje nervno labilnim osobama i astmatičarima. Moguće reakcije meteoropata su reumatski bolovi i nesanica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter