Izvor: Alo.rs
23.11.2020 u 19:02
0

OD SUTRA NA SNAZI NOVE MERE Ne zatvara se sve u 18 sati, evo šta će raditi duže!

Od sutra, 24. novembra, pa u narednih deset dana, na snazi će biti nove mere Vlade Srbije, donete radi sprečavanja širenja virusa korona.

Tako će do 3. decembra radno vreme ugostiteljskih objekata – restorana, kafića, barova, klubova, kao i trgovinskih centara, pozorišta, bioskopa i drugih ustanova kulture, te priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću, biti ograničeno do 18 sati.

Prodavnice i drugi maloprodajni trgovinski objekti radiće do 21 sat.

SVE O KORONI

SRĐA JANKOVIĆ OBJASNIO DA LI SE RADI O ZAVERI I DA LI JE KORONA PREDVIĐENA 2015. GODINE

OVE MERE SU OD SUTRA NA SNAZI: Prodavnice rade do 21, kafići i tržni centri do 18 sati

BOGDANOVIĆ UPOZORAVA! Epidemiološka situacija veoma ozbiljna, u Areni čitave porodice sa obostranim upalama pluća

GRDONAČELNIK BEOGRADA NAJAVIO SEDNICU KRIZNOG ŠTABA: POSEBNO SE RAZMATRA JEDNO PITANJE

Apoteke, benzinske pumpe u obavljanju delatnosti prodaje goriva i ugostiteljski i drugi objekati koji vrše dostavu hrane, mogu da rade bez ograničenja.

Sve radnje koje se ne nalaze u tržnim centrima, poput butika u beogradskoj Knez Mihailovoj ulici ili frizera u naselju, ali i mnogobrojnih zanatlija, moći će da rade, kao i po prethodnoj odluci, do 21 sat, rekao je gradski sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima Darko Glavaš.

On je, takođe, naveo da će posle 18 sati, a najduže do 21, moći da rade i, na primer, pošte i banke, osim onih smeštenih u tržnim centrima.

Od sutra će u Beogradu od 17 do 20 časova na linijama javnog gradskog prevoza biti uključeno dodatnih 236 vozila, čime će na ulicama biti angažovan maksimalan broj autobusa – 1.641.

Na sednici gradskog Kriznog štaba dogovoreno je da 15 patrola komunalne milicije obilazi mesta gde su najveće gužve.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter