Izvor: Novosti
23.07.2021 u 16:39
0

OGLASILA SE ORGANIZACIJA BUDI HUMAN: Ministarstvo uplatilo novac za lečenje Gavrila Đurđevića!

Organizacija Budi human oglasila se saopštenjem, nakon informacije da Ministarstvo zdravlja još uvek nije iplatilo novac za lečenje malog Gavrila.

Saopštenje prenosimo u celosti: 

„S obzirom da su nas mnogi mediji zvali u poslednja 24h da pitaju za informaciju vezanu za sredstva koja je Vlada Republike Srbije namenila Gavrilu Đurđeviću, odlučili smo da se na ovaj način obratimo celokupnoj srpskoj javnosti i svim medijima, da ne bismo svakome ponaosob odgovarali.

VAŽNO:

UŽIVO! POČELE OLIMPIJSKE IGRE U TOKIJU: Sonja i Filip sa srpskom zastavom!

PERA KONJ DOLIJAO NAKON EMISIJE NA HAPPY TV (VIDEO)

TUŽILAC NENADIĆ: Optužnica protiv Belivukove grupe do petka!

NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ: Spremite se, vraćaju se TROPSKE VUĆINE!

– Upravo je na namenski račun malog Gavrila Đurđevića proknjižena uplata Ministarstva zdravlja Vlade Republike Srbije u iznosu od 35.589.764,33 dinara.

Sav novac će biti korišćen za dalje lečenje malog Gavrila u skladu sa pravilnikom Budi human fondacije“, navedeno je u saopštenju organizacije „Budi human“. 

Podsetimo, povodom informacije da novac za lečenje malog Gavrila Đurđevića, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, Ministarstvo zdravlja nije uplatilo reagovao je i Predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je pozvao ministra zdravlja Zlatibora Lončara sa zahtevom da se pod hitno nađe rešenje za uplatu novca za lečenje Gavrila Đurđevića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter