Izvor:
07.12.2016 u 04:31
0

Oglasio se i Novak: Evo šta je rekao o prekidu saradnje sa Bekerom!

Novak Đoković i Boris Beker zvanično su okončali uspešnu saradnju, a naš najbolji sportista potvrdio je da su se razišli na prijateljski način.

Nemački trener bio je u Noletovom stručnom štabu od decembra 2013. godine.

"Nakon tri veoma uspešne godine Boris Beker i ja smo zajednički odlučili da završimo saradnju. Ciljevi koje smo tada postavili ispunjeni su u potpunosti, i ja mu se zahvaljujem na saradnji, timskom radu, predanosti i posvećenosti", poručio je Đoković.

Zajedno su osvojili 25 trofeja, od čega šest grend slem titula.

"Sa druge strane, moji profesionalni planovi sada su usmereni pre svega da održim dobar nivo igre, napravim dobar raspored i postavim nove ciljeve i u tom smislu ću donositi i sve naredne odluke", naglasio je Đoković.

Iz svega navedenog da se zaključiti da Marjan Vajda ostaje Novakov trener i da će se vratiti na period saradnje pre dolaska Bekera.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter