Izvor: BSC-Happy
29.02.2024 u 21:15
0

OGLASIO SE RHMZ: Olujni udari i NEVREME u ovim delovima Srbije

Naoblačenje sa slabom kišom koje će uveče zahvatiti južne, tokom noći proširiće se i na ostale predele Srbije, a jugoistočni vetar u košavskom području biće u daljem pojačanju pa se na jugu Banata očekuju ponovo olujni udari, stoji u novoj najavi RHMZ od 19:40 sati.

Do utorka (05. marta) zadržava se natprosečno toplo vreme. U većini mesta najviša temperatura biće od 15 do 20 °C, a malo hladnije će biti u Timočkoj Krajini.

U košavskom području, kao i ponegde u planinskim predelima, duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar koji će na jugu Banata, a danas i sutra i u donjem Podunavlju imati udare olujne jačine.

U Beogradu će košava biti najjača sutra (01.03.) sa udarima oko 15 m/s (odnosno oko 55 km/h).

U većini mesta će kiša biti kratkotrajna pojava, osim na jugozapadu, jugu i istoku Srbije, gde će padavine biti češće u odnosu na ostatak zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter