Izvor: tanjug
17.07.2021 u 18:32
0

OGROMNE GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Čeka se i preko dva sata!

Gužve na graničnim prelazima tokom vikenda su neizvesne, pa je tako i vreme čekanja za putnike nepredvidivo i promenljivo iz sata u sat. Prema poslednjim podacima iz AMSS zadržavanja u ovom trenutku su od 30 do 80 minuta.

VAŽNO

KANCELARIJA ZA KIM REAGOVALA NA PRESUDU DARKU TASIĆU: Drakonske kazne za Srbe bez dokaza

DR JOVANOVIĆ: Masovna vakcinacija prioritet, obavezna za određene grupe građana

POTOP U IVANJICI! Jaka kiša i olujni vetar (VIDEO)

Najveće zadržavanje za sada je na prelazu Preševo, na izlazu iz Srbije, gde vozila čekaju i do 80 minuta.

Na istom graničnom prelazu, na ulazu u Srbiju iz Severne Makedonije, prema informacijama iz AMSS čekanje automobila su kraća.

Na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Gradina čeka se oko 70 minuta. Na istom prelazu na ulazu u Srbiju nema zadržavanja.

Jednočasovno zadržavanje u ovom trenutku zabeleženo je na graničnom prelazu Kelebija na ulazu u Srbiju.

    Prema podacima AMSS na drugim graničnim prelazima nema većih zadržavanja, ali napominju da su zbog vikenda i godišnjih odmora ova zadržavanja promenljiva.

    Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

    PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

    Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

    Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

    Ostavite komentar

    Unesite pojam i stisnite enter