Izvor:
01.12.2016 u 21:53
0

OTIŠLA NA TRČANJE I NESTALA: Pronađena unakažena, spaljena, ošišana i žigosana sa utisnutom JEZIVOM PORUKOM!

Šeri Papini (34) pronađena je na više od 200 kilometara od svoje kuće, u blizini Sakramenta.

Šeri Papini (34), koja je pre tri nedelje nestala u Americi, pronađena je na Dan zahvalnosti zavezana lancem pored puta nedaleko od Sakramenta u Kaliforniji.

Ona je pronađena udaljena više od 200 kilometara od svoje kuće, a nestala je 2. novembra kada je otišla na trčanje.

Papini, inače majka dvoje dece, pronađena je u vrlo teškom stanju: pretučena, mučena, pa čak i žigosana s utisnutom porukom čiji sadržaj nije objavljen. Tokom svog zatočeništva očigledno je bila izgladnjivana, jer je imala manje od 40 kilograma kada je pronađena, a kosa joj je ošišana. Na telu Papini prođane su opekotine, a nos joj je slomljen.

Lokalna policija ni nakon nekoliko višesatnih razgovora s njom nema odgovora o motivima otmice. Na tom području otmice su retka pojava, a pogotovo otmica odrasle osobe, piše Jutarnji.

Lokalni šerif Tom Bosenko rekao je kako se, kad je reč o otmičaru, očigledno radi o vrlo bolesnoj osobi koja je želela da ponizi Šeri. Policija je u potrazi za navodnim otmičarkama, koje je Papini opisala kao dve žene hispanskog porekla koje voze tamni terenac i naoružane su pištoljem.

Policija još uvek nije uspela da utvrdi gde je Papini držana zatvorena.

Jutarnji.hr
Foto: facebook.com/Shasta-County-Sheriffs-Office-1527637610823075/?fref=nf

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter