Izvor: Alo.rs
10.07.2020 u 18:18
0

PATRIJARH PORUČIO: Nije vreme za litiju, zdravlje je na prvom mestu!

Naime, prethodnih dana proširila se informacija da će u nedelju, na Petrovdan, s blagoslovom patrijarha srpskog Irineja, u Beogradu biti održana litija svenarodnog pokajanja.

Organizator tog događaja, pod parolom „Ako je Bog sa nama, ko će protiv nas“, kako stoji u pozivnici koja se delila, jeste Savez pravoslavnih žena, nedavno osnovana organizacija.

OBAVEZNO PROČITAJTE

Najcrnji dan, preminulo 18 ljudi od korone (VIDEO)

POOŠTRENE MERE U NOVOM SADU! Sve zabrane počinju odmah!

KONAČNO DOBRO VEST IZ GRČKE! Srpski turisti na Eviji – negativni

ŽELITE DA SE TESTIRATE NA KOVID-19! Evo gde i kako TO MOŽETE URADITI!

DOBRE VESTI IZ RUSIJE! Vakcina PROTIV KORONE funkcioniše i klinička ispitivanja PRI KRAJU!

Odatle je slata poruka da u taj molitveni hod treba da izađu sva rodoljubiva udruženja, studenti, učitelji, profesori, medicinari, vojnici, policajci, a zarad narodnog jedinstva, mira, zdravlja i blagostanja naše dece i naših porodica.

Najava takvog događaja u momentu dok se u prestonici dešava prava eksplozija koronavirusa uznemirila je građane koji su po društvenim mrežama odmah osuli paljbu po poglavaru SPC, nazivajući ga neodgovornim.

SAZNAJTE JOŠ

OSUĐEN JUTKA! Tri meseca zatvora za seksualno uznemiravanje

JOŠ DANAS TRAJE UPIS U SREDNJE ŠKOLE! Ove godine se to radi elektronski!

ODLOŽENO SUĐENJE ZA UBISTVO PEVAČICE Stručnjak iz Marjanovićevog tima izostao u sudnici

U tome su prednjačili simpatizeri opozicije, koji su ga čak optuživali da po nalogu režima pravi nekakav kontramiting jer je skup zakazan za 18 časova.

Patrijarh je bio blago šokiran kada je upitan za pomenutu petrovdansku litiju.

Naveo je da o tome ništa ne zna, da organizatori nisu dobili blagoslov od njega za održavanje takvog skupa, te da je sada momenat da se ponašamo odgovorno i poštujemo sve epidemiološke mere koje propisuju nadležni organi.

OVO MORATE ZNATI

SUŽAVA SE KRUG KRIVACA! Stručnjaci SZO idu u Kinu da UTVRDE POREKLO KORONA VIRUSA!

OVO NEMA NIKO NA SVETU! Pogledajte RUSKI NUKLEARNI TENK U AKCIJI! (VIDEO)

OGLASILI SE NAUČNICI: Ovo su svi poznati načini PRENOŠENJA KORONE!

– Litija će biti kada bude vreme za njih, sada nije – poručio je Irinej. 

Brzo nakon razgovora s patrijarhom stigla nam je i zvanična informacija da je ova litija – čija je maršruta trebalo da bude od Saborne crkve Svetog Arhangela Mihaila, pa centrom Beograda do Hrama Svetog Save – otkazana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter