Izvor:
08.12.2016 u 02:14
0

Pedofilska zver: Zalevski silovao i mučio decu, stavljao im povodac za pse i sve to fotografisao!

Džerard Zalevski (33), pedofil sa američke liste najtraženijih begunaca, uhapšen je nakon što je napastvovao britansku tinejdžerku.

Zalevski je uspeo da pobegne iz SAD u Veliku Britaniju, a izbegavao je organima vlasti i Interpolu duže od 10 godina. U Britaniji se nije skrivao, već je nastavio sa svojim zločinima, navodi "Dejli mejl".

Pedofil je namamio 13-godišnju devojčicu, naveo je da mu pošalje svoje nage fotografije, a zatim ugovorio sastanak sa njom u parku u Prestonu.

Kada su se sreli, zalepio je devojčici traku na usta, stavio joj povodac za pse, silovao je i zatim joj na butini ispisao reči "siluj me". Potom je izvadio svoj mobilni telefon i fotografisao nesrećnu devojčicu u tom stanju.

Zalevski je ranije pred sudom priznao krivicu za dva seksualna odnosa sa decom, namamljivanje dece u cilju seksualnog čina sa njima, kao i za nedozvoljeno fotografisanje dece.

Pedofil je već odslužio 12-godišnju zatvorsku kaznu za svoja zlodela, a nakon što je pušten, nastavio je sa zločinima. Američki FBI ga je stavio na listu najtraženijih 2006. nakon što se nije pojavio na suđenju za "nedozvoljeni, devijantni seksualni odnos" sa 12-godišnjom devojčicom iz Pensilvanije.

Inspektor koji je vodio slučaj za Zalevskog je rekao da je u pitanju "opasan predator koji mami decu putem interneta". Pedofil je uhapšen, a preti mu doživotna zatvorska kazna zbog ponavljanja zločina.

Blic
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter