Izvor:
05.12.2016 u 02:39
0

POLICAJCI SE GREŠKOM POUBIJALI: Tragičan epilog akcije, petoro mrtvih!

U sukobu do kojeg je došlo između specijalne jedinice i drugih policajaca, poginulo je pet policajaca, od toga jedan iz specijalne jedinice.

Policajci u mestu u blizini Kijeva, glavnog grada Ukrajine, tokom akcije organizovane s ciljem privođenja grupe lopova, greškom su otvorili vatru jedni na druge. U sukobu je ubijeno pet policajaca.

Savetnik u Ministarstvu unutrašnjih poslova Ukrajine Anton Gerašenko, putem društvenih mreža je saopštio da je policija pripremila plan i akciju da privede grupu kradljivaca.

Policija je dobila dojavu da će grupa u ponoć izvršiti pljačku kuće u selu Knjažiči u blizini Kijeva, nakon čega je poslata specijalna jedinica na teren. Dva policajca u civilu smeštena su u objekat na gradilištu pored kuće koja je trebalo da bude opljačkana kako bi pratili osumnjičene.

Pre akcije oglasio se alarm na kući pored njihove lokacije, zbog čega je drugi tim poslat na teren. Policajci su uhapsili dve osobe kada su ih primetili na gradilištu jer su mislili da je reč o lopovima. Specijalni tim je primetivši da su članovi njihovog tima smešteni u kombi, smatrali da su ih oteli lopovi.

U sukobu do kojeg je došlo između specijalne jedinice i drugih policajaca, poginulo je pet policajaca, od toga jedan iz specijalne jedinice.

Pokrenuta je istraga o ovom događaju.

Telegraf.rs
Foto: Twitter/RT_com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter