Izvor:
14.09.2016 u 18:20
0

POLICIJA APELUJE NA ZABRANU PRAJDA: „Parada ponosa koštaće nas MILION EVRA!“

Sindikat zaposlenih policije uputio je javno saopštenje medijima u Srbiji, u kome se jasno protivi održavanju "Parade ponosa" zbog, kako kažu, vitalnijih i većih prioriteta. Prajd je najavljen za 18. septembar, a danas bi policija trebalo da donese konačnu odluku nakon što dobije konačnu bezbednosnu procenu ovog događaja.

U saopštenju sindikata, između ostalog, navodi se i da bi novac iz budžeta mogao da se upotrebi za opremanje policije.

S obzirom da je prioritet svake Države bezbednost iste i njenih građana, predlažemo organizatorima "Parade" da zajedno sa predstavnicima Vlade RS održe zajednički sastanak i donesu odluku da se "Parada" ove godine odloži i da se sredstva koja bi bila izdvojena za angažovanje policijskih službenika preusmere i iznos od milion evra upotrebi za nabavku novih vozila, obezbeđivanje adekvatnih smeštaja i opreme za policijske službenike i pripadnike vojske koji se nalaze na granicama Srbije.

Saopštenje možete pročitati i na fotografiji koju je Sindikat objavio na svojoj Fejsbuk stranici.

HappyTv.rs
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter