Izvor: alo
11.06.2022 u 10:09
0

POLICIJA ČUVA ŠKOLE NA POLAGANJU MATURE? Moraju se sprečiti potencijalne dojave o bombama

Đaci osmog razreda, koji će svoje školovanje u starijim razredima osnovne škole pamtiti po onlajn nastavi, koju su slušali skoro tri godine, ali i po dojavama o podmetnutim bomba sa kojima su se suočili pri kraju školovanja – od juče su na raspustu.

Međutim, o odmoru nema ni govora, jer ih čekaju pripreme za malu maturu, koja je zakazana za 27. 28 i 29. jun. Ali, i to bi moglo i te kako da se iskomplikuje – eventualne dojave o podmetnutim bombama onemogućile bi normalan završetak male mature bez koje nije moguće upisati srednju školu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

UHAPŠEN ZBOG PRETNJI BOMBAMA Saradnjom MUP Srbije i Interpola uhapšen je K. B. iz Gambije, radi se na pronalaženju njegovog pomagača!

U slučaju da škola pre početka završnog ispita, koji je iz sva tri predmeta zakazan za devet sati, dobije dojavu o podmetnuoj bombi, deca bi morala da budu vraćena kućama. Ili, ako bi dojava stigla tokom ispita on bi morao da bude prekinut. Šta bi se dalje događalo, da li bi deca, eventualno, bila izmeštena u neki drugi objekat u blizini, i kako bi se osigurala regularnost ispita, da li postoje rezervni testovi…

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter