Izvor:
02.04.2018 u 18:32
0

PORTPAROL KREMLJA POTVRDIO: Milijarder Мagomedov uhapšen zbog korupcije!

Portarol Kremlja Dmitrij Peskov negirao je spekulacije da su ruske vlasti uhapsile milijardera Zijavudina Magomedova da bi mu oduzele biznis koji vodi.

Peskov je rekao da je Magomedov uhapšen u okviru borbe protiv korupcije.

Ruske vlasti uhapsile su milijardera Zijavudina Magomedova zbog optužbi o proneveri više od 35 miliona dolara tokom izgradnje stadiona u Kalinjingradu. Magomedov je u prvom pojavljivanju pred sudijom negirao optužbe, a sud u Moskvi odredio mu je dvomesečni pritvor. Magomedov, jedan od najbogatijih ljudi u Rusiji, vlasnik je Suma grupe i bavi se građevinarstvom i logistikom, a investirao je i u američke tehnološke kompanije.

Pritvor je određen i za njegovog brata Magomeda Magomedova i Artura Maksidova, direktora jedne od kompanija u okviru Suma grupe, koja je učestvovala u izgradnji objekata za Svetsko fudbalsko prvenstvo u ruskoj enklavi Kalinjingradu.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Evrensel Gazetesi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter