Izvor: ministarstvo pravde/happy bsc
26.01.2022 u 15:43
0

Potpisan Sporazum o saradnji Ministarstva pravde i Pravnog fakulteta u Novom Sadu

Ministarka pravde Maja Popović potpisala je danas Sporazum o obrazovno-naučnoj i poslovnoj saradnji sa dekanom Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu Branislavom Ristivojevićem.

Cilj ovog sporazuma je pružanje odgovarajuće prakse i profesionalnog usavršavanja najboljim studentima tog fakulteta, razmena iskustava u realizaciji nacionalnih i međunarodnih projekata iz oblasti prava, saradnja na organizaciji kurseva, seminara, okruglih stolova, kao i omogućavanje permanentnog obrazovanja i usavršavanja zaposlenih u Ministarstvu pravde, u skladu sa zakonom, saopšteno je iz kabineta ministarke Popović.

Ona je tom prilikom održala i predavanje studentima Pravnog fakulteta na temu promene Ustava i ukazala na razloge za promenu Ustava, njihov značaj i prednosti koje će one doneti u budućnosti.

Predavanju su prisustvovali i predsednik Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić, v.f. javnog tužioca u Novom Sadu Branislav Lepotić, zamenica predsednika Osnovnog suda u Novom Sadu Sanja Berak, Osnovni javni tužilac u Novom Sadu Radivoj Kaćanski, predsednica Privrednog suda u Novom Sadu Gordana Ristić, kao i predsednik Prekršajnog suda u Novom Sadu Kamenko Kozarski.

U delegaciji Ministarstva pravde, događaju su prisustvovali i posebni savetnik ministarke pravde Snežana Radanović i , pomoćnik ministarke za međunarodnu saradnju i strateško planiranje Vladimir Vinš.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter