Izvor: Tanjug
25.12.2020 u 14:19
0

PREDSEDNIK VUČIĆ ISTIČE: Primamo različite vakcine, da pokažemo da su sve dobre

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je premijerka Ana Brnabić primila Fajzerovu vakcinu, da će on neku drugu koju odobri ALIMS, predsednik Skupštine Srbije neku treću, a sve kako bi pokazali da su sve vakcine dobre.

OVO MORATE ZNATI

TIODOROVIĆ: Ugostiteljski objekti neće raditi za doček NOVE GODINE!

OBRT DECENIJE: Mislilo se da je muškarac sebi prerezao vrat, a onda su PRONAĐENI NOVI TRAGOVI

DA SE NAJEŽIŠ! Pogledajte kako jedan mladić sa dušom spasava deku u NEVOLJI (VIDEO)

RODITELJI OBRATITE PAŽNJU: STIŽE NOVAC I ZA DECU umesto NOVOGODIŠNJEG koncerta

UŽAS: Preminuo sredovečni muškarac na stanici u Zemunu

Upitan koju vakcinu on čeka, Vučić je rekao da ne čeka nijednu, već da je dogovor bio da predstavnici vlasti prime različite vakcine, kako bi pokazali građanima da su sve vakcine dobre, da su zdravstvene vlasti odobrile prave vakcine i da motivišu građane da se i oni vakcinišu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter