Izvor: Novosti
26.11.2021 u 13:34
0

PREMINULA JOŠ JEDNA OSOBA U LESKOVAČKOJ KOVID BOLNICI!

U poslednja 24 časa u leskovačkoj Kovid bolnici od posledica infekcije virusom korona preminula je još jedna osoba.

Borbu sa opakim virusom izgubio je sedamdesetogodišnji pacijent iz Leskovca koji nije bio vakcinisan.

U pomenutom periodu primljeno je devet, a otpušteno osam osoba, pa je broj hospitalizovanih ljudi ostao nepromenjen. Na bolničkom lečenju su 84, a na terapiji kiseonikom 65 pacijenata. Pozitivan nalaz na infekciju opakim virusom ima 76, a negativan osam osoba.

Hospitalizovano je 59 pacijenata iz Leskovca, 11 iz Lebana, sedam iz Vlasotinca, pet iz Bojnika i dva iz Medveđe, dok je jedna osoba iz prijemne ambulante, zbog teške kliničke slike, upućena u drugu zdravstvenu ustanovu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter