Izvor: Kurir
22.03.2024 u 12:16
1

PRODAT HOTEL JUGOSLAVIJA: Ovo je novi vlasnik

Hotel Jugoslavija je prodat na javnoj licitaciji koja je upravo završena. Kompanija Danube Riverside koja je u stečaju, a čiju najvredniju imovinu čini upravo čuvena zgrada na Zemunskom keju, pripadajuće zemljište i umetnička dela od kojih su neka od istorijskog značaja dobila je novog gazdu, a to je MV investments.

Vrednost imovine procenjena je na 6,53 milijarde dinara, dok je početna cena na aukciji 3,18 milijardi dinara. Ova kompanija jedina je stekla pravo učešča i kupila je hotel za 3 milijarde 176 miliona dinara.

Planom detaljne regulacije predviđena rekonstrukcija hotela, ali i izgradnja dve kule visine 155 metara. Izradu tog plana finansirala je kompanija MV Investment.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PRODAT HOTEL JUGOSLAVIJA: Ovo je novi vlasnik”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter