Izvor: Happy BSC
01.08.2021 u 11:59
0

PRVI PUT U „VIKEND JUTRU“ – REŠENJE PROTIV KRAĐE BEBA: Ovaj patent će biti PRVI U SVETU i 100 odsto garantuje da li je beba majčina!

U današnjoj emisiji „Vikend jutro“ govoreno je o vrlo važnoj temi koja potresa sve građane Sebije. Reč je o krađi beba u porodilištima, i zbog čega sve više poslednjih godina imamo sumnju u lekare, ginekologe i sve one koji se bave najlepšim poslom na svetu. Gosti koji su razgovarali na ovu temu su Prof dr Komlen Lalović, i Dr Vanja Milošević, ginekolog. Kako dolazi do toga da nestane jedna beba, da bude ukradena?

VAŽNO:

OTKRIVEN MOTIV BELIVUKOVOG NAPADA U „VIKEND JUTRU“: Oni na izborima ne mogu pobediti, osim ako ne LIKVIDIRAJU VUČIĆA!

PREDSEDNIK VUČIĆ: „Otvoreni Balkan“ je ISTORIJSKI KORAK ZA REGION – nada, odgovornost i obaveza za bolju budućnost!

NOVE LIKVIDACIJE KLANA BELIVUKA: Pri kraju veštačenje i prikupljanje materijalnih dokaza!

LINTA: Neće biti trajnog mira na prostoru bivše Jugoslavije, dok god HRVATI NE OSUDE GENOCID NAD SRBIMA!

– Na mojoj klinici se rodilo preko 300.000 beba. Odgovorno tvrdim da dok sam ja na klinici nije bilo sumnje da je neka beba ukradena, ali to ne umanjuje ovu temu. Ta sumnja kalja profesiju kojoj pripada, ali ova tema pogađa apsolutno sve. Baveći se ovim najuzvišenijim poslom, svedoci smo da zdrav čovek ima milion želja, a bolestan samo jednu – da bude zdrav. Hajde da uradimo bilo šta što je u našoj moći da te sumnje konačno nestanu. Pitajte sve roditelje kada izađaju sa bebama kako se osećaju. Novorođena beba dobija jednu narukvicu, možda i najlepšu narukvicu koja ima, i koju većina čuva do kraja života. Ona treba da se poklopi sa brojem narukvice koju njena majka ima. Iz nekog razloga smo mi napravili priču i to ne o jednoj bebi, nego o desetinama hiljada. Ako ima kriminala – treba ga otkriti. Možete zamisliti tek kako je roditeljima, rekao je ginekolog Vanja Milošević. 

– Jako teška tema. Doktor je u pravu, moramo otkloniti sumnju. Pet godina mi pričamo kako želimo da se to reši, a onaj koji to treba da reši, ne rešava. Imam rešenje koje sam osmislio i pokušavamo da ga realizujemo. Upravo ove narukvice, međutim ona nije potpuno bezbedna, nije dovoljna. Ovaj patent je zasnovan na otisku prsta, može da otkrije da li se dešava zamena, smrt ili nešto drugo. Jedina biometrija koja je sto posto sigurna je otisak prsta. Treba prenatalno da se formira otisak prsta – dok je beba u stomaku majke. Kada se rodi, ona može garantovati da je beba majčina. Postoji sistem koji 100% može da reši ovo pitanje. Ako se ne daj bože desi smrtni slučaj, može se tačno utvrditi koja beba je umrla. Ovo štiti pre svega roditelje, pa i zdravstvene radnike, sistem. Verujem da ćemo mi biti prvi u svetu koji će ovo realizovati. U pitanju je gospodin Mihajlo Grgić i firma Računari – prihvatio da investira, nadamo se u Srbiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter