Izvor: Tanjug
14.07.2020 u 08:22
0

RADOVI NA PUTEVIMA U SRBIJI: Pogledajte gde je izmenjen režim saobraćaja

Na pojedinim deonicama na putevima u Srbiji obavljaju se radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Kod Sombora je obstavljen saobraćaj zbog saobraćajne nezgode.

Na putu Gračaica-Ljubovija, u zoni mosta preko reke Ljuboviđe, koji je urušen izlivanjem reke, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, preko novoizgrađene devijacije prema adekvatnoj saobraćajnoj siglalizaciji.

Na petlji „Subotica sever“, u smeru Novi Sad – Horgoš, do 18. jula izvodiće se radovi na sanaciji mosta. U zoni radova, saobraćaj je preusmeren u voznu i zaustavnu saobraćajnu traku.

Na auto-putu E-75, na deonici od petlje Merošina do petlje Doljevac, do 13. avgusta traju radovi na sanaciji kolovoza.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, smer Leskovac-Niš. Saobraćaj se odvija dvosmerno na desnoj kolovoznoj traci.

Na auto-putu E-75, petlja Pojate – petlja Trupale, do 11. avgusta traju radovi na sanaciji. Saobraćaj se zbog izvođenja radova u desnoj traci smera Beograd – Niš, preusmerava u levu traku smera Niš – Beograd.

KORONA U SRBIJI

UŽIVO! KORONA PRESEK! Brnabić: Broja novozaraženih je 279, a broj preminulih je 12 !(VIDEO)

NOVO ŽARIŠTE u Srbiji: Pacijenti sa TEŠKOM KLINIČKOM SLIKOM neprestano pristižu!

Na putu Pakovraće (Markovica) – Kratovska stena, u naselju Međuvršje traju radovi na odstranjivanju nestabilne stenske mase sklone odronu, kavanje kosina. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem, sa povremenim obustavama u trajanju od 15-20 minuta.

Na auto-putu E-70, petlja Ruma – petlja Sremska Mitrovica, do 18. jula od 08.00 do 17.00 sati traju pripremni radovi na snimanju postojećeg stanja kolovoza. Za saobraćaj je zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom u smeru ka Sremskoj Mitrovici.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30, na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,

Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter