Izvor:
25.04.2024 u 08:55
0

RAZVOJ EKOLOŠKO ODRŽIVE ENERGIJE U SRBIJI: Održan seminar o promociji i upravljanju biogasom za zemlje u razvoju

U Čengduu je 9. aprila održana svečana ceremonija otvaranja „Seminara o promociji i upravljanju biogasom za zemlje u razvoju“ pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine Narodne Republike Kine, a čiji je domaćin bio Institut za biogas Ministarstva poljoprivrede i ruralnih pitanja. . Dvadeset pet vladinih zvaničnika i tehničara iz šest zemalja u razvoju, uključujući Srbiju, Vijetnam, Laos, Filipine, Jordan i Uzbekistan, koji se bave istraživanjem, proizvodnjom, savetodavstvom i upravljanjem u oblastima energetike, životne sredine i poljoprivrede, učestvovalo je u 14-dnevni seminar.

Deng Dekiong, zamenik komesara Kancelarije specijalnog komesara Ministarstva trgovine u Čengduu, Hu Guokuan, zamenik generalnog direktora BIOMA, Ksiong Miao, zamenik direktora Centra za otvaranje i saradnju u Čengduu, prisustvovali su ceremoniji otvaranja i održali govore.

Ovaj seminar je prva obuka o stranoj pomoći koju BIOMA organizuje ove godine. Sa učesnicima će se razgovarati o tehnologiji biogasa, ruralnoj energiji, zaštiti životne sredine i drugim srodnim temama kroz predavanja u učionici, stručnu praksu, posete, kulturno iskustvo i druge oblike. Učesnici će posetiti Kunming, provinciju Junan kako bi istražili velika i srednja postrojenja za proizvodnju biogasa.
Прикажи мање

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter