Izvor: Telegraf biznis
29.03.2024 u 21:37
0

RUS NA ŠALJIV NAČIN POKAZAO KAKO ŽIVI U SRBIJI: Za Srbe je brat – osim ako ne iznajmljuje stan (VIDEO)

Rus koji je sreću pronašao u Srbiji, i to na planini gde uživa sa svojim životinjama, rešio je da pokaže kako izgleda svakodnevica iz njegovog ugla. On je šaljivim videom otkrio kako ljudi reaguju kada čuju odakle je i sve nasmejao poslednjom scenom koja se tiče cene kirija.

Na početku videa, poznati Rus nalazi se u kafiću, gde je rešio da odmori i popije kafu. Konobara je glumio njegov prijatelj, koji mu je poručio da kafa košta 550 dinara.

Tada je Rus šaljivo izrekao ,,Ali, ja sam Rus“, zbog čega se lice „konobara“ ozarilo, te mu je poručio da je ,,kafa na račun kuće“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gleb (@glebfeels)

Sledeća scena je u hotelu, gde Rus pojašnjava da nije gost, ali da želi da se opusti malo u njihovom spa centru. Tu se opet nalazi njegov prijatelj u ulozi „radnika“, kog Rus opet šarmira poznatom rečenicom o poreklu, koja mu je omogućila „besplatno“ opuštanje.

Ipak, biti Rus ne znači da će vam sve „padati s neba“, bar se stiče takav utisak iz poslednje scene videa.

Ovaj put, Rus navodno pokušava da iznajmi stan i cena najma je 400 evra. Ipak, kada ga je prijatelj „stanodavac“ pitao odakle je, a zatim saznao da je iz Rusije, cena je magično skočila za duplo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter