Izvor: TANJUG
10.07.2022 u 07:56
0

SKANDALOZNA ODLUKA TUŽILAŠTVA: Uklonjene fotografije srpskih žrtava u Bratuncu

Tužilaštvo Okružnog tužilaštva Bijeljina izdalo je nalog da se sa javnih površina u Bratuncu uklone fotografije poginulih boraca Vojske Republike Srpske i srpskih civilnih žrtava, što su porodice žrtava i učinile, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

U saopštenju se navodi da su pripadnici policijske stanice Bratunac u subotu oko 10 časova postupili po prijavi nepoznatog lica da se u ulici Svetog Save, opština Bratunac, postavljaju fotografije poginulih boraca Vojske Republike Srpske i srpskih civilnih žrtava.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SKANDALOZNA ODLUKA POLICIJE Naređeno uklanjanje fotografija srpskih žrtava s puta prema Potočarima u BIH!

– O svemu je obavešteno Okružno javno tužilaštvo Bijeljina, koje je naložilo uklanjanje fotografija sa javne površine. Porodice poginulih žrtava rata su uklonile fotografije sa javnih površina – navodi se u saopštenju.

U subotu su uz regionalni put Bratunac – Potočari postavljene fotografije 3.267 srpskih civila i vojnika iz srednjeg Podrinja ubijenih i poginulih u proteklom građanskom ratu u BiH.

Načelnik bratunačke opštine Srđan Rankić rekao je u izjavi za Srnu da su fotografije postavili članovi porodica poginulih uz njegovu saglasnost i podršku s ciljem da se ukaže da su na ovom području stradali i Srbi i da su nad njima počinjeni mnogi zločini za koje niko nije odgovarao.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter