Izvor: Tanjug
22.05.2020 u 20:23
0

SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ PORUČILA: Mi smo demografski stara nacija

Slavica Ðukić Dejanović je  posetila opštinu Lazarevac gde je razgovarala sa rukovodstvom, a nakon sastanka i obilaska muzeja, istakla  je i da je prosečna starost u Lazarevcu manja nego u ostatku zemlje

Ministarka za demografiju i populacionu politiku Slavica Ðukić Dejanović izjavila je danas da opština Lazarevac ima dva osnovna demografska parametra bolja u odnosu na ostatak Srbije precizirajući da na 1.000 stanovnika u Srbiji rodi se devet beba, a umre 14 osoba, dok se u Lazarevcu rodi 10 beba, a umre 12 osoba.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ SA HEROJIMA BORBE PROTIV KORONE Prijem za medicinske radnike Srbije (VIDEO)

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

ISPOVEST ČIPOVANOG MLADIĆA IZ MALMEA: Prihvatite istinu, nećete im pobeći, ali… (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

 Ona je objasnila da je u Srbiji i Beogradu prosečna starost naših sugrađana  preko 43 godine, a u Lazarevcu je 41,5 godina i dodala da treba raditi na ostanku ljudi u Lazarevcu. 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter