Izvor: Tanjug
21.09.2020 u 15:38
0

SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ ZA HAPPY TV: Korona će verovatno odložiti odluku o roditeljstvu! (VIDEO)

Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović je bila gost jutarnjeg programa Happy televizije. 

Na samom početku gostovanja objasnila je kako treba pravilno prati ruke: 

– Prema istraživanjima 95 odsto Amerikanaca nepravilno pere ruke. Što se situacije kod nas, 35 odsto ne opere ruke kada uđe u dom, procenat je isti i za pranje ruku pre jela. Važno je i sušenje ruku, ne smete odmah da stavite rukavice. Bolje je mlakom vodom prati ruke, ali i hladnom, ako uzmete dovoljno sapuna, možete lepo oprati ruke – objašnjava prof. dr Slavica Đukić Dejanović. 

OVO MORATE ZNATI

BLOKIRANA PRIŠTINA! Specijalne snage na terenu!

STRAŠNA TRAGEDIJA: U kanalu pored puta pronađen automobil i telo muškaraca!

ČETIRI NOVA PRAVCA DO PRIŠTINE! Mihajlović o detaljima sporazuma: Pored dva nova auto-puta, radićemo još 90 kilometara saobraćajnica

MITROPOLIT AMFILOHIJE ISTAKAO I PORUČIO: Ne pretite, svi rušitelji su otišli u nepovrat

Kada je reč o koroni i roditeljstvu, ona je istakla da će roditelji verovatno odlagati proširenje porodice zbog virusa korona: 

– Prve informacije su bile da korona nema štetnog uticaja na trudnoću, međutim, dogodila su se tri smrtna slučaja trudnica. Ne očekujemo posle toka koji korona ima da će se roditelji opredeljivati za roditeljstvo – kazala je Đukić Dejanović. 

Gostovanje ministarke na Happy televiziji možete pogledati u videu ispod: 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter