Izvor: Happy BSC
22.12.2020 u 11:10
0

STIGLI REZULTATI! Marić svima ZADAO domaći ZADATAK!

Prema poslednjim podacima merenja gledanosti, tokom jučerašnjeg dana, Happy Televizija bila je najgledanija televizija sa nacionalnom frekvencijom.

Sa skoro 23 odsto udela u ukupnoj gledanosti, televizija Happy zauzela je ubedljivu prvu poziciju u odnosu na sve komercijalne televizije.

Televizija Hepi je u udarnom terminu bila daleko ispred konkurencije sa ostvarenih 19,4 udela u gledanosti.

NAJVAŽNIJE DANAS

OPCIJE ZA POVRATAK U ŠKOLU: Đaci bi trebalo da se VRATE u KLUPE 18. JANUARA, ali…

KREVET NATOPLJEN KRVLJU: Telo žene bez pantalona i sa isečenom preponom nađeno u stanu, isplivali detalji HORORA u Žarkovu

PROMENLJIVO VREME: Danas oblačno i ponegde kišovito, a sutra nagli rast temperature

Treba li da nas brine NOVI SOJ korone? Dr Tiodorović otkriva ima li ga u Srbiji i koliko je opasan

Veliki rezultat potkrepljuje i činjenica da je „Ćirilica“ bila najgledanija emisija u poređenju sa konkurentskim sadržajima na drugim televizijama. 

Prema zvaničnim istraživanjima više od milion ljudi gledalo je Ćirilicu.

Hvala na ukazanom poverenju, a televizija Hepi će nastaviti da vas zabavlja, informiše, unosi inovacije u program i postavlja nove standarde kada je u pitanju kreiranje sadržaja za svoje gledaoce.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter