Izvor: kurir.rs
22.12.2020 u 11:09
0

NASTAVAK SARADNJE: Ministar Vulin razgovarao sa stalnim koordinatorom UN u Srbiji

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin sastao se danas sa stalnim koordinatorom tima Ujedinjenih nacija u Srbiji Fransoaz Žakob s kojom je razgovarao o nastavku saradnje.

Ministar Vulin i stalni koordinator Žakob istakli su značaj zajedničkih napora u oblastima suzbijanja organizovanog kriminala, borbe protiv nasilja nad ženama, jačanja poverenja u državne institucije kroz rad policije u zajednici, kao i podizanja nivoa zaštite u vanrednim situacijama.

Ministar Vulin naglasio je da su UN od posebnog značaja za zaštitu suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Srbije. Istakao je da je Ministarstvo unutrašnjih poslova zadovoljno što sa najznačajnijom međunarodnom organizacijom radi na realizaciji više projekata i programa.

NAJVAŽNIJE DANAS

OPCIJE ZA POVRATAK U ŠKOLU: Đaci bi trebalo da se VRATE u KLUPE 18. JANUARA, ali…

KREVET NATOPLJEN KRVLJU: Telo žene bez pantalona i sa isečenom preponom nađeno u stanu, isplivali detalji HORORA u Žarkovu

PROMENLJIVO VREME: Danas oblačno i ponegde kišovito, a sutra nagli rast temperature

Treba li da nas brine NOVI SOJ korone? Dr Tiodorović otkriva ima li ga u Srbiji i koliko je opasan

Ministar Vulin predstavio je trenutnu situaciju u vezi sa izbeglicama, migrantima i tražiocima azila u Republici Srbiji i ukazao na značaj angažovanja UN u vezi sa migracijama u Evropi.

Izrazio je nadu da će generalni sekretar UN Antonio Gutereš, koji je dobar poznavalac prilika u Srbiji i regionu, u narednom periodu posetiti našu zemlju.

Žakob je predstavila ključne oblasti delovanja Ujedinjenih nacija u Srbiji u naredne četiri godine i istakla da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije jedan od najznačajnijih i najaktivnijih partnera UN.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter