Izvor: Blic.rs
22.12.2020 u 10:50
0

RADOJIČIĆ ISTIČE: Bez većih prekršaja mera noćas u Beogradu

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da su Inspekcija i Komunalna milicija noćas u Beogradu kontrolisale 202 objekta, te da nije bilo većih prekršaja.

On je dodao da je od početka pandemije u sprskoj prestonici izvršeno više od 18.450 kontrola.

– Komunalna milicija i inspekcija su i noćas vredno i posvećeno radile svoj posao kao i prethodnih deset meseci. Moja poruka sugrađanima je da se disciplinovano pridržavamo propisanih mera, a ne da čekamo kazne. Znam da su sugrađani iscrplJeni i da su već mnogo puta čuli pozive i ove molbe, ali to je neophodno – kazao je gradonačelnik.

NAJVAŽNIJE DANAS

OPCIJE ZA POVRATAK U ŠKOLU: Đaci bi trebalo da se VRATE u KLUPE 18. JANUARA, ali…

KREVET NATOPLJEN KRVLJU: Telo žene bez pantalona i sa isečenom preponom nađeno u stanu, isplivali detalji HORORA u Žarkovu

PROMENLJIVO VREME: Danas oblačno i ponegde kišovito, a sutra nagli rast temperature

Treba li da nas brine NOVI SOJ korone? Dr Tiodorović otkriva ima li ga u Srbiji i koliko je opasan

On je naveo i to da se mora voditi računa o balansu između pooštravanja mera i eventualnog popuštanja, kao što je, kako smatra, sada slučaj.

– Kao lekar uvek imam dozu straha i zabrinutosti kada popuštamo mere, ali sa druge strane svestan sam da bi funkcionisao zdravstveni sistem, mora da funkcioniše i privreda, kao i uslužne delatnosti. Jednostavno se mora naći balans i u tom segmentu. Ovaj virus napada zdravlje ljudi, ali takođe napada osnovu društva, a to je privreda – naglasio je Radojičić.

Prema njegovim rečima, Grad Beograd je doneo definitivnu odluku da neće biti masovnog okupljanja za doček Nove godine, a sugrađani treba da vode računa i za ostale praznike s obzirom na ozbiljnost situacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter