Izvor: Blic.rs
01.07.2023 u 17:20
0

HITNO UPOZORENJE RHMZ: Stiže nevreme, evo koje delove Srbije će zahvatiti

Vremenska prognoza za sedam dana najavljuje uglavnom promenljivo i nestabilno vreme, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, samo u ponedeljak i u utorak pre podne pretežno sunčano.

U narednih sat vremena konvektivna oblačnost na jugu Raškog okruga uslovljavaće jake pljuskove sa grmljavinom, velikom količinom padavina za kratko vreme, gradom i kratkotrajno olujnim vetrom i premeštaće se ka Rasinskom okrugu – objavio je RHMZ.

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Očekuje nas promena vremena, nakon sunca OBLAČNO I SVEŽIJE

U nastavku poslepodneva oblačnost sa Jadrana i zapada i jugozapada Balkana proširiće se i na ostale predele Srbije i prema kraju dana donosiće pljuskove sa grmljavinom.

Biće idealnih islova i za grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima i u tim predelima lokalno u veoma kratkom vremenskom intervalu moglo bi da padne i preko 30 mm kiše po kvadratnom metru.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter