Izvor:
04.12.2016 u 14:32
0

SVET U ŠOKU: Pronađene fotografije GOLE HITLEROVE ljubavnice! (FOTO)

Dve fotografije su napravljene na obali jezera. Na jednoj od njih Braunova je snimljena sa leđa, a na drugoj se smeje nekome iza kadra.

Fotografije u boji na kojima je zabeležena Eva Braun, ljubavnica, a pred sam kraj Drugog svetskog rata i žena Adolfa Hitlera, objavio je britanski list „San“. Dve fotografije su napravljene na obali jezera. Na jednoj od njih Braunova je snimljena sa leđa, a na drugoj se smeje nekome iza kadra.

Na drugoj strani fotografije je napisano: „Na usamljenoj plaži na jezeru Volfgang. Avgust 1943. godine“. Potpis na drugoj strani je napisala Braunova i glasi: „Momentalni snimak. Prelepi dan na Crnom jezeru“.

Fotografije su otkrivene kod antikvara u Salcburgu koji ih je pre devet godina kupio od neke žene. Ona tvrdi da je kutiju sa našla fotografijama na tavanu svoje kuće. Istinitost snimka je potvrdio niz eksperata i istoričara.

Eva Braun je 13 godina bila ljubavnica Adolfa Hitlera, a venčali su se samo 40 sati pre zajedničkog samoubistva u u bunkeru u Berlinu 30. aprila pred sam kraja rata.

Braunova nije učestvovala u političkom životu Nemačke i Evrope, niti se pojavljivala na večerama koje je Hitler organizovao za svoje saradnike.

Novosti online
Foto: Twitter/Sthepen Basdeo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter