Izvor:
01.12.2016 u 17:19
0

TEŽAK INCIDENT TRESE ZEMLJU: Uhapšen muškarac koji je zapalio kuću OCA PREDSEDNICE!

Južnokorejska policija saopštila je da je uhapsila muškarca koji je osumnjičen da je danas podmetnuo požar u kući pokojnog vojnog diktatora Park Čung-hea, oca sadašnje predsednice Južne Koreje Park Geun-hje, javlja danas AP.

Policija u južnom gradu Gumiju, gde se dogodio incident, saopštila je da je ozbiljno oštećen najmanje jedan objekat u dvorištu kuće oca predsednice Park, koja je sada turistička lokacija.

Incident sa požarom dogodio se u trenutku kada se predsednica Park suočava sa pritiskom u parlamentu da se protiv nje izglasa opoziv zbog optužbi da je dozvolila svojoj savetnici, koja nije imala nikakvu državnu funkciju, da utiče na odluke vlade.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter